Unik øye- og leppepleie krem

Til huden rundt øynene og leppene.

  • Skånsom
  • Gjenoppbygger
  • Tilfører næring
  • Beskytter huden
  • Styrker hudens immunforsvar

Skånsom og gjennoppbyggende krem for huden rundt øyne og lepper. Rik og nærende Argan- og Acaiolje absorberes raskt og hyaluronsyre former, fukter og glatter ut huden. Unike Beta 1.3/1.6 glukaner styrker hudens immunforsvar

Bruk: påføres morgen og kveld etter rengjøring til områdene rundt øyne og på leppene.

ØKOLOGISK SERTIFISERT - ECOCERT

For å øke tryggheten for våre kunder, er alva Sensitiv testet av verdens største sertifiserer av økologiske produkter.

Ecocert serifiserer økologiske produkter i over 80 land og er et uavhengig selskap som ikke er knyttet til verken produsenter eller leverandører.

HYALURONSYRE

Problemet:
Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar med alder. Dette resulterer i tørr hud med redusert elastisitet og synlige rynker.

Løsningen:
En optimal kombinasjon av hyaluronsyre med lav og høy molekylvekt. Hyaluronsyre med høy mo- lekylvekt danner beskyttende lag på huden, gjør huden glatt og myk ved å stimulerer bindevevet til å gjenfukte huden. Hyaluronsyre med lav mole- kylvekt reduserer grov hud, noe som resulterer i en langvarig glatt og spenstig hud. Dette spiller en viktig rolle for å forsterke hudens evne til å skape en effektiv barriere.

AROMATERAPI

Hvordan virker det:
Molekyler av essensielle oljer blir tatt opp i slimhinnene i nesen, lukten blir deretter analysert og formidlet via nervebanene til det limbiske system, et område i hjernen hvor følelsene og minnet sitter. Dette resulterer i at det blir sendt ut et signal til det autonome nervesystemet som deretter sirkulerer signalet rundt i kroppen, inkludert huden, kroppens største organ.

OKSIDATIVT STRESS:

Problemet:
Når det er en ubalanse mellom reaktive oksygenforbindelser(redusert oksygen) og kroppens evne til å nøytralisere redusert oksygen eller reparere dens resulterende skade, utsettes kroppen for antioksidativt stress. Dette kan sammenlignes med det som skjer når en spiker ruster eller fett harskner.

Aktiv motvirkning/nøytralisering:
alva bruker oljer som er spesielt utvalgt på grunn av behovene til sensitiv hud. Slike oljer har en høy andel antioksidanter og bidrar dermed til å forhindre dannelsen av frie radikaler i huden og styrker hudens antioksidantforsvar.

Unik luksus for sensitiv hud

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv-serien er : å kombinere unike og effektive ingredienser for gi intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, samt en lindrende og beroligende duft.

I
Lette, meget godt tolererte økologiske oljer med et høyt innhold antioksidanter bidrar til å redusere oksidativt stress og styrke hudens antioksidantforsvar.

II
Patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

III
Den optimale kombinasjonen av lav og høy molekylvekt av hyaluronsyre gir en dobbel effekt:

- Stimulerer cellefornyelsen og gir en fuktighetsgivende og oppstrammende effekt

- Huden, kroppens første forsvarslinje, blir styrket og beskyttet mot angrep fra bakterier.

IIIV
Den naturlige og allergivennlige duften ble utviklet av annerkjente duft-eksperter, Acorelle, som har stor kunnskap innen aromaterapi. De har klart å skape en duft med beroligende og stress-reduserende effekt.

Alva produkt utgått, men her finner du tilbud på et stort utvalg av økologiske hudpleieprodukter fra ulike leverandører.

Prøv alva Sensitiv øye- og leppepleie krem til halv pris, nå kun kr 224,-Veil pris kr 449,- Du får også 15% rabatt på videre forsendelser som kommer hver 2.mnd. Det tilkommer kun kr 39.50 i porto og eksp. Normal leveringstid 5 virkedager.

ACAIOLJE

Açai-palmen produserer en rød og blå, druelignende frukt, der de rike fargene kommer av det høye innholdet av antocyaniner – en antioksidant-agent som bidrar til å stabilisere frie radikaler og kolesterol. Acai har opp til 33 ganger mer antocyaner enn røde druer og studier viser at dette gir en betydelig økt evne til å beskytte cellene mot oksidativ skade.

BABACUOLJE:

Olje utvinnes fra frøene til Babaçu-palmen. Den er utrolig stabil og har et innhold på 10% omega-9-fettsyrer, noe som gir stabilietet og bedrer den strukturelle integriteten til cellemembraner.

ARGANOLJE:

Arganoljen som alva bruker er hentet fra et område i sør-vest Marokko som er utpekt som Biosphere Reserve av UNESCO. Utvinningen av `Livets tre` blir gjort for hånd og dette kommer en gruppe Berberkvinner som jobber kooperativt til gode. Også kjent som `det flytende gull fra Marokko`, Arganolje har et eksepsjonelt høyt innhold av vitamin E som utgjør en effektiv oppfanger av frie radikaler og antioksidanter.

US. PATENTERT BETA 1.3/1.6 GLUKAN

Hva er det:
U.S. patentert Beta 1,3 / 1,6 glukan som blir brukt av alva er hentet ut fra celleveggen til bakegjær (Saccharomyces cerevisiae), noe som resulterer i en unik, høyst effektiv, svært raffinert og renset ingrediens.

Hvordan virker det:
Den unike strukturen til gluko polysakkarider gjør dem i stand til å effektiv binde seg på spesifikke medfødte immunceller og dermed styrke forsvarsmekanismer som har utviklet seg over mange tusen år for å beskytte kroppen. I motsetning til andre immunprodukter, aktiverer de patenterte Beta 1,3 / 1,6 glukanene immunforsvaret – dette er den foretrukne måten å støtte immunforsvaret på lang sikt.

Hva gjør det:
Dette resulterer i en betydelig forbedring av hudens regenerasjon, produksjon av kollagen sammen med styrking av hudens immunforsvar. Dessuten optimaliseres hudens elastisitet på lang sikt. Dette gjør den patenterte Beta 1,3 / 1,6 glukan som alva bruker til den ideelle kosmetiske ingrediens for sensitiv hud.

 

Ingredienser: vann, solsikkeolje*, mandelolje*, glyserin, emulgatorer arganolje*, duft, açaiolje*, bivoks, hyaluronsyre, beta 1,3 / 1,6 glukan, vitamin E, parfyme, lipider, sitronsyre, xantangummi, antioksidant

* ingredienser fra økologisk landbruk
100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
97,7% av de totale ingrediensene er økologisk dyrket

Naturlig og økologisk kosmetikk sertifisert av Ecocert Greenlife er i følge Ecodert standard tilgjengelig på http://cosmetics.ecocert.com