alva Økologisk Naturkosmetikk - der vitenskap og natur møtes.

alva Naturkosmetikk er en effektiv og økologisk hudpleie- og kosmetikkserie fri for kosmetikkbransjens kjemiske utfordringer. Vi er stolte av å presentere noe vi mener er en av de mest omfattende, miljøvennlige, økologiske, naturlige og etiske kosmetiske serier på kosmetikk- og hudpleie markedet i dag - nemlig alva Sensitiv serien. Sensitiv levers i resirkulert og nedbrytbar kartong og glasset som benyttes er både resirkulert og nedbrytbart i naturen.

Basert på erfaringer fra flere års virksomhet i miljøbevegelsen ble alva Naturkosmetik GmbH etablert i Tyskland 1988 for å produsere høy kvalitets og økologiske hudpleieprodukter. I dag har alva en omfattende og økologisk produktportefølje bestående av verdifull hudpleie, dekorativ naturlig kosmetikk, eteriske oljer og mye mer. De økologiske kosmetikk produktene til alva er etterspurt verden over og er spesielt populære i land som Frankrike, Italia, Tyskland, England, Brasil og nå Norge. Omtaler fra de ulike landene finner du ved å søke "alva Naturkosmetik" på YouTube.

Først ut i Europa

alva er det første kosmetikk-merket i Europa som tar i bruk det forskningsbaserte og dokumentert patentert beta 1.3/1.6 glukaner fra Biothera i kosmetikk. Noe som gjør produktene bra for både anti-aldring og sensitiv hud. Mer informasjon om betaglukaner fra Biothera finner du på https://www.facebook.com/betaglukaner/ og www.AbonnementsTilbud.no

alva er stolte av å være en innovatør innen naturkosmetikk og økologisk hudpleie. Alva var den første i Europa til å importere tea tree olje fra Australia og den dag i dag høster vi fremdeles tea tree olje fra en økologisk gård vi etablerte i 1995.

alva merket kommer fra Tyskland, men blir solgt verden rundt på apotek, helsekostbutikker og på nettet. Immitec Holding kjøpte Alva i 2008 og i Norge er det Immitec Norge AS som markedsfører alva Økologisk Naturkosmetikk.

Prøv alva for kompromissløs kvalitet og naturlig skjønnhet, passer for hele familien.

 

Kontakt alva / Immitec

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på, eller dersom du har forslag/kritikk/kommentarer på mail til post@immitec.com eller ring telefon 33003000 (vennligst oppgi referanse: 627661) mellom klokka 9.30-11.30 og 12-15 på hverdager.