For en silkemyk og næret hud

  • Tilfører intensiv fuktighet
  • Tilfører næring
  • Beskytter huden
  • Styrker hudens immunforsvar

Shea Butter og Aloe Vera kombineres for å fremme en silkemyk hud. Hyaluronsyre former og tilfører fuktighet. Argan- og Açaiolje gir huden næring og er rike på antioksidanter. Unike Beta 1,3 / 1,6 glukaner styrker hudens immunforsvar og resulterer i en utrolig myk, perfekt beskyttet og næret hud.

Bruk: Kan smøres på både fuktig og tørr hud

Tips: Bland inn litt alva Anti-stress olje for en mer intensiv og nærende krem. Kan da også brukes som fotkrem. alva Sensitiv Anti-stress olje kan du prøve til halv pris her!

ØKOLOGISK SERTIFISERT - ECOCERT

For å øke tryggheten for våre kunder, er alva Sensitiv testet av verdens største sertifiserer av økologiske produkter.
Ecocert serifiserer økologiske produkter i over 80 land og er et uavhengig selskap som ikke er knyttet til verken produsenter eller leverandører.

HYALURONSYRE

Problemet:
Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar med alder. Dette resulterer i tørr hud med redusert elastisitet og synlige rynker.

Løsningen:
En optimal kombinasjon av hyaluronsyre med lav og høy molekylvekt. Hyaluronsyre med høy mo- lekylvekt danner beskyttende lag på huden, gjør huden glatt og myk ved å stimulerer bindevevet til å gjenfukte huden. Hyaluronsyre med lav mole- kylvekt reduserer grov hud, noe som resulterer i en langvarig glatt og spenstig hud. Dette spiller en viktig rolle for å forsterke hudens evne til å skape en effektiv barriere.

AROMATERAPI

Hvordan virker det:
Molekyler av essensielle oljer blir tatt opp i slimhinnene i nesen, lukten blir deretter analysert og formidlet via nervebanene til det limbiske system, et område i hjernen hvor følelsene og minnet sitter. Dette resulterer i at det blir sendt ut et signal til det autonome nervesystemet som deretter sirkulerer signalet rundt i kroppen, inkludert huden, kroppens største organ.

BÆREKRAFTIG HØSTING

alva Naturkosmetikk sine kilder på Açai- and Babaçuolje kommer fra en brasiliansk partner som har mottatt en rekke priser for sitt engasjement for en sosial og bærekrafig høsting som beskytter regnskogen i Amazonas.

Priser fra både EU og Seed, sistnevnte har kun blitt gitt til 1100 prosjekter på verdensbasis, understreker dets økologiske referanser.

Unik luksus for sensitiv hud

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv-serien er : å kombinere unike og effektive ingredienser for gi intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, samt en lindrende og beroligende duft.

I
Lette, meget godt tolererte økologiske oljer med et høyt innhold antioksidanter bidrar til å redusere oksidativt stress og styrke hudens antioksidantforsvar.

II
Patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

III
Den optimale kombinasjonen av lav og høy molekylvekt av hyaluronsyre gir en dobbel effekt:

- Stimulerer cellefornyelsen og gir en fuktighetsgivende og oppstrammende effekt

- Huden, kroppens første forsvarslinje, blir styrket og beskyttet mot angrep fra bakterier.

IIIV
Den naturlige og allergivennlige duften ble utviklet av annerkjente duft-eksperter, Acorelle, som har stor kunnskap innen aromaterapi. De har klart å skape en duft med beroligende og stress-reduserende effekt.

Prøv alva Sensitiv Bodylotion til halv pris, nå kun kr 199,-Veil pris kr 399,- Du får også 15% rabatt på videre forsendelser som kommer hver 2.mnd. Det tilkommer kun kr 39.50 i porto og eksp. Normal leveringstid 5 virkedager.

ACAIOLJE

Açai-palmen produserer en rød og blå, druelignende frukt, der de rike fargene kommer av det høye innholdet av antocyaniner – en antioksidant-agent som bidrar til å stabilisere frie radikaler og kolesterol. Acai har opp til 33 ganger mer antocyaner enn røde druer og studier viser at dette gir en betydelig økt evne til å beskytte cellene mot oksidativ skade.

BABACUOLJE:

Olje utvinnes fra frøene til Babaçu-palmen. Den er utrolig stabil og har et innhold på 10% omega-9-fettsyrer, noe som gir stabilietet og bedrer den strukturelle integriteten til cellemembraner.

ARGANOLJE:

Arganoljen som alva bruker er hentet fra et område i sør-vest Marokko som er utpekt som Biosphere Reserve av UNESCO. Utvinningen av `Livets tre` blir gjort for hånd og dette kommer en gruppe Berberkvinner som jobber kooperativt til gode. Også kjent som `det flytende gull fra Marokko`, Arganolje har et eksepsjonelt høyt innhold a v vitamin E som utgjør en effektiv oppfanger av frie radikaler og antioksidanter.

US. PATENTERT BETA 1.3/1.6 GLUKAN

Hva er det:
U.S. patentert Beta 1,3 / 1,6 glukan som blir brukt a v alva er hentet ut fra celleveggen til bakegjær (Saccharomyces cerevisiae), noe som resulterer i en unik, høyst effektiv, svært raffinert og renset ingrediens.

Hvordan virker det:
Den unike strukturen til gluko polysakkarider gjør dem i stand til å effektiv binde seg på spesifikke medfødte immunceller og dermed styrke forsvarsmekanismer som har utviklet seg over mange tusen år for å beskytte kroppen. I motsetning til andre immunprodukter, aktiverer de patenterte Beta 1,3 / 1,6 glukanene immunforsvaret – dette er den foretrukne måten å støtte immunforsvaret på lang sikt.

Hva gjør det:
Dette resulterer i en betydelig forbedring av hudens regenerasjon, produksjon av kollagen sammen med styrking av hudens immunforsvar. Dessuten optimaliseres hudens elastisitet på lang sikt. Dette gjør den patenter te Beta 1,3 / 1,6 glukan som alva bruker til den ideelle kosmetiske ingrediens for sensitiv hud.

Ingredienser: vann, aloevera*, glyserin, lipider, sheasmør*, parfyme, emulgatorer, arganolje*, açaiolje*, hyaluronsyre, beta 1,3/1,6 glukan, vitamin E, solsikkeolje, sitronsyre, xantangummi,

* ingredienser fra økologisk landbruk
100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
26% av de totale ingrediensene er økologisk dyrket

Naturlig og økologisk kosmetikk sertifisert av Ecocert Greenlife er i følge Ecodert standard tilgjengelig på http://cosmetics.ecocert.com