Gir en behagelig og frisk følse

  • Tilfører intensiv fuktighet
  • Tilfører næring
  • Beskytter huden
  • Styrker hudens immunforsvar

alva Sensitiv fuktighetsgel absorberes raskt og tilfører huden intensiv fuktighet slik at den føles yngre og friskere. Hyaluronsyre trekker fuktigheten inn i huden og etterlater den balansert, fast og glatt.

Bruk: smøres på før 24t Ansiktskrem og gjentas ved behov for en behagelig, frisk følelse.

UTEN MINERALOLJER

Hva er egentlig mineraloljer:
De to mest brukte mineraloljene innen hudpleie er parafin og vaselin. De kommer fra råolje (petroleum), og er ikke praktisk anvendbar i den tilstand de utvinnes. De må først igjennom omfattende kjemisk og fysisk behandling. Den er billig i bruk, føles glatt på huden og har god holdbarhet.

Hva skjer med huden når man bruker produkter med mineraloljer:
Mineraloljene legger seg som en hinne på huden og tetter igjen porene stenger inne skitt og bakterier i huden og hindrer effekten av nyttige ingredienser fra kosmetikk- og hudpleieprodukter til å trenge inn i huden. Mineraloljene hindrer til og med svetteavsondring og hudens egen fettproduksjon. Over tid blir huden tørr og i ubalanse. Tørr hud takler aldring dårlig.

Dersom du tidligere har brukt produkter med mineraloljer vil det ta tid før huden din kommer i balanse igjen, og noe tørret og rødhet kan forekomme under utrensningen.

OKSIDATIVT STRESS:

Problemet:
Når det er en ubalanse mellom reaktive oksygenforbindelser(redusert oksygen) og kroppens evne til å nøytralisere redusert oksygen eller reparere dens resulterende skade, utsettes kroppen for antioksidativt stress. Dette kan sammenlignes med det som skjer når en spiker ruster eller fett harskner.

Aktiv motvirkning/nøytralisering:
alva bruker oljer som er spesielt utvalgt på grunn av behovene til sensitiv hud. Slike oljer har en høy andel antioksidanter og bidrar dermed til å forhindre dannelsen av frie radikaler i huden og styrker hudens antioksidantforsvar.

Unik luksus for sensitiv hud

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv-serien er : å kombinere unike og effektive ingredienser for gi intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, samt en lindrende og beroligende duft.

I
Lette, meget godt tolererte økologiske oljer med et høyt innhold antioksidanter bidrar til å redusere oksidativt stress og styrke hudens antioksidantforsvar.

II
Patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

III
Den optimale kombinasjonen av lav og høy molekylvekt av hyaluronsyre gir en dobbel effekt:

- Stimulerer cellefornyelsen og gir en fuktighetsgivende og oppstrammende effekt

- Huden, kroppens første forsvarslinje, blir styrket og beskyttet mot angrep fra bakterier.

IIIV
Den naturlige og allergivennlige duften ble utviklet av annerkjente duft-eksperter, Acorelle, som har stor kunnskap innen aromaterapi. De har klart å skape en duft med beroligende og stress-reduserende effekt.

Alva produkt utgått, men her finner du tilbud på et stort utvalg av økologiske hudpleieprodukter fra ulike leverandører.

Prøv alva Sensitiv Fuktighetsgel til halv pris, nå kun kr 299,-Veil pris kr 599,- Du får også 15% rabatt på videre forsendelser som kommer hver 2.mnd. Det tilkommer kun kr 39.50 i porto og eksp. Normal leveringstid 5 virkedager.

ACAIOLJE

Açai-palmen produserer en rød og blå, druelignende frukt, der de rike fargene kommer av det høye innholdet av antocyaniner – en antioksidant-agent som bidrar til å stabilisere frie radikaler og kolesterol. Acai har opp til 33 ganger mer antocyaner enn røde druer og studier viser at dette gir en betydelig økt evne til å beskytte cellene mot oksidativ skade.

BABACUOLJE:

Olje utvinnes fra frøene til Babaçu-palmen. Den er utrolig stabil og har et innhold på 10% omega-9-fettsyrer, noe som gir stabilietet og bedrer den strukturelle integriteten til cellemembraner.

ARGANOLJE:

Arganoljen som alva bruker er hentet fra et område i sør-vest Marokko som er utpekt som Biosphere Reserve av UNESCO. Utvinningen av `Livets tre` blir gjort for hånd og dette kommer en gruppe Berberkvinner som jobber kooperativt til gode. Også kjent som `det flytende gull fra Marokko`, Arganolje har et eksepsjonelt høyt innhold a v vitamin E som utgjør en effektiv oppfanger av frie radikaler og antioksidanter.

US. PATENTERT BETA 1.3/1.6 GLUKAN

Hva er det:
U.S. patentert Beta 1,3 / 1,6 glukan som blir brukt a v alva er hentet ut fra celleveggen til bakegjær (Saccharomyces cerevisiae), noe som resulterer i en unik, høyst effektiv, svært raffinert og renset ingrediens.

Hvordan virker det:
Den unike strukturen til gluko polysakkarider gjør dem i stand til å effektiv binde seg på spesifikke medfødte immunceller og dermed styrke forsvarsmekanismer som har utviklet seg over mange tusen år for å beskytte kroppen. I motsetning til andre immunprodukter, aktiverer de patenterte Beta 1,3 / 1,6 glukanene immunforsvaret – dette er den foretrukne måten å støtte immunforsvaret på lang sikt.

Hva gjør det:
Dette resulterer i en betydelig forbedring av hudens regenerasjon, produksjon av kollagen sammen med styrking av hudens immunforsvar. Dessuten optimaliseres hudens elastisitet på lang sikt. Dette gjør den patenter te Beta 1,3 / 1,6 glukan som alva bruker til den ideelle kosmetiske ingrediens for sensitiv hud.

 

Ingredienser: vann, aloevera*, glyserin, parfyme, arganolje*, açaiolje*, vitamin E, hyaluronsyre, beta 1,3 / 1,6 glukan, lipider, emulgatorer, sitronsyre, ekstrakt av røde alger, xantangummi, antioksidant

* ingredienser fra økologisk landbruk
100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
11% av de totale ingrediensene er økologisk dyrket

Naturlig og økologisk kosmetikk sertifisert av Ecocert Greenlife er i følge Ecodert standard tilgjengelig på http://cosmetics.ecocert.com