Unik luksus for sensitiv hud

alva Sensitiv BB Krem med betaglukaner er en perfekte multifunksjonskrem som dekker seks ulike behov:

  • fuktighetsgivende
  • mattende
  • pålitelig UV-beskyttelse med SPF 20
  • gjør huden fastere
  • korrigerer pigmentflekker
  • styrker hudens immunforsvar

Bruk: Påføres morgen i ansikt, på hals og øvre brystparti.

Denne BB kremen topper den nye hudpleietrenden med sine naturlige ingredienser. Den passer for begge kjønn og er helt unik i sitt slag. alva Sensitiv BB Krem gir et friskt utseende uten hormonforstyrrende ingredienser. Du ser rett og slett "godt ut" da fargen ikke er så heldekkende som en foundation.

Fargepigmentene knuses ved at du masserer kremen inn i huden. Den ser hvit ut når den kommer ut av tuben, men endrer seg raskt ved påføring og kan få en litt dypere tone etter en liten stund. alva Sensitiv BB Krem finnes i to nyanser, en lys og en medium (kommer i løpet av høsten). Ønsker du litt mer farge er det ingen ting i veien for å bruke litt pudder.

Sensitiv BB Krem passer perfekt til "den travle kvinnen" da den kan erstatte serum, fuktighetskrem, primer, solbeskyttelse og foundation. Med betaglukaner for hudens immunforsvar samtidig som BB kremen er fri for hormonforstyrrende stoffer, og poretettende stoffer som lanolin, mineraloljer, PPG-15, oleic acid, petrolatum (en form for mineral olje), med mer, passer også kremen perfekt for deg som har uren hud og er utsatt for kviser.

Yrkessjåfører og alle som pendler over lengre strekninger vil også ha spesielt god nytte av de UV beskyttende og pleiende ingrediensene. Nyere forskning viser at hunden aldres spesielt hurtig når vi er utsatt for mye sollys, spesielt UVA stråling som også går gjennom vindu. For yrkessjåfører er siden som vender mest mot solen spesielt utsatt for "solrynker". Mye ensidig eksponering kan gi tydelige aldringstegn på den ene siden av ansiktet. Tilstanden kalles ensidig dermatoheliosis, eller photoaging, og er forårsaket av solens UVA-stråler, som gir rynkete hud ved kontinuerlig og ubeskyttet eksponering. Ved dagelig beskyttelse er det viktig å unngå hormonhermere og poretettende ingredienser, og med betaglukaner som stimulerer hudens immunforsvar kan BB kremen være et meget godt valg for både kvinner og menn.

Verdens første økologisk sertifisert og veganske BB krem med beta glucan!

alva Sensitiv BB Krem er banebrytende innen økologisk kosmetikk og er verdens eneste BB krem som inneholder patentert Beta 1.3/1.6 Glucan fra Biothera som forbedrer hudens immunforsvar. Sensitiv BB Krem er utviklet for alle hudtyper, men er også en spesialkrem for DEG med sensitiv hud med sine allergivennlige og hypoallergeniske ingredienser.

alva Sensitiv BB Cream har allerede vunnet flere priser i England, blant annet vant den prisen som beste fargede fuktighetskrem i 2013 Green Parent Natural Awards.

Anbefales også av Janey Lee Grace - talspersonen for naturlige produkter i UK:

"alva Sensitiv BB Krem er bare helt nydelig, man trenger bare bruke noen få dråper krem - for den er så utrolig drøy"

HYALURONSYRE

Problemet:
Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar med alder. Dette resulterer i tørr hud med redusert elastisitet og synlige rynker.

Løsningen:
En optimal kombinasjon av hyaluronsyre med lav og høy molekylvekt. Hyaluronsyre med høy molekylvekt danner beskyttende lag på huden, gjør huden glatt og myk ved å stimulerer bindevevet til å gjenfukte huden. Hyaluronsyre med lav molekylvekt reduserer grov hud, noe som resulterer i en langvarig glatt og spenstig hud. Kombinasjonen av hyaluronsyre med høy og lav molekylvekt spiller en viktig rolle for å forsterke hudens evne til å skape en effektiv barriere.

ØKOLOGISK SERTIFISERT - ECOCERT

For å øke tryggheten for våre kunder, er alva Sensitiv testet av verdens største sertifiserer av økologiske produkter.

Ecocert sertifiserer økologiske produkter i over 80 land og er et uavhengig selskap som ikke er knyttet til verken produsenter eller leverandører.

IKKE TESTET PÅ DYR

alva Sensitiv er ikke testet på dyr og anbefales derfor av PETA - verdens største organisasjon for dyrs rettigheter.

Terapeutens kommentar:

"Denne BB kremen er absolutt et MUST HAVE! Hadde selv en AHA opplevelse med BB kremen i sommer, da jeg opplevde denne flotte sommeren uten herpesutbrudd på leppene. Noe jeg alltid pleier å få når jeg ferdes på sjøen (eller på ski) og eksponeres for sterk sol og vind. Påførte BB kremen flere ganger daglig på leppene. BEST CREAM EVER!"

Unik luksus for sensitiv hud

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv-serien er å kombinere unike og effektive naturingredienser for å gi intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, samt en lindrende og beroligende naturlig duft.

I
Lette, meget godt tolererte økologiske oljer med et høyt innhold antioksidanter bidrar til å redusere oksidativt stress i huden og styrke hudens antioksidantforsvar.

II
Patentert 1,3 / 1,6 betaglukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og betaglukanene gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

III
Den optimale kombinasjonen av lav og høy molekylvekt av hyaluronsyre gir en dobbel effekt:

- Stimulerer cellefornyelsen og gir en fuktighetsgivende og oppstrammende effekt

- Huden, kroppens første forsvarslinje, blir styrket og beskyttet mot angrep fra bakterier.

IV
Den naturlige og allergivennlige duften ble utviklet av anerkjente duft-eksperter, Acorelle, som har stor kunnskap innen aromaterapi. De har klart å skape en duft med beroligende og stress-reduserende effekt.

Prøv alva Sensitiv BB krem (lys beige) til halv pris, nå kun kr 299,-Veil pris kr 599,- Du får også 15% rabatt på videre forsendelser som kommer hver 2.mnd. Det tilkommer kun kr 39.50 i porto og eksp. Normal leveringstid 5 virkedager.

ØKOLOGISK ACAIOLJE

Açai-palmen produserer en rød og blå, druelignende smaksrik frukt, der de sterke fargene kommer av det høye innholdet av antocyaniner – en antioksidant-agent som bidrar til å stabilisere frie radikaler og kolesterol. Acai har opp til 33 ganger mer antocyaner enn røde druer og studier viser at dette gir en betydelig økt evne til å beskytte cellene mot oksidativ skade, noe som har gjort acai ufattelig populær i hjemlandet Brasil.

ØKOLOGISK BABACUOLJE

Olje utvinnes fra frøene til Babaçu-palmen i Brasil. Den er utrolig stabil og har et innhold på 10% omega-9-fettsyrer, noe som gir stabilitet og bedrer den strukturelle integriteten til cellemembraner.

ØKOLOGISK ARGANOLJE

Arganoljen som alva bruker er hentet fra et område i sør-vest Marokko som er utpekt som Biosphere Reserve av UNESCO. Utvinningen av `Livets tre` blir gjort for hånd og dette kommer en gruppe Berberkvinner som jobber kooperativt til gode. Også kjent som `det flytende gull fra Marokko`, Arganolje har et eksepsjonelt høyt innhold av vitamin E som utgjør en effektiv oppfanger av frie radikaler og antioksidanter, perfekt for å opprettholde ung og vakker hud.

US. PATENTERT 1.3/1.6 BETAGLUKANER

Hva er betaglukaner:
U.S. patentert Beta 1,3 / 1,6 Glucan som blir brukt a v alva er hentet ut fra celleveggen til bakegjær (Saccharomyces cerevisiae), noe som resulterer i en unik, høyst effektiv, svært raffinert og renset ingrediens.

Hvordan virker betaglukaner:
Den unike strukturen til gluko polysakkarider (betaglukan) gjør dem i stand til å effektiv binde seg på spesifikke medfødte immunceller og dermed styrke forsvarsmekanismer som har utviklet seg over mange tusen år for å beskytte kroppen. I motsetning til andre immunprodukter, aktiverer de patenterte betaglukanene fra Biothera immunforsvaret – dette er den foretrukne måten å støtte immunforsvaret på lang sikt.

Hva gjør betaglukaner:
Dagelig påføring av betaglukaner resulterer i en betydelig forbedring av hudens regenerasjon, produksjon av kollagen og styrking av hudens immunforsvar. Dessuten optimaliseres hudens elastisitet på lang sikt. Dette gjør den patenterte 1,3 / 1,6 betaglukan komponenten som alva bruker til den ideelle kosmetiske ingrediens for sensitiv hud, spesielt siden betaglukanene er allergivennlige og kan benyttes selv av de som lider av gjærallergi og gjær intoleranse.

AROMATERAPI

Hvordan virker aromaterapi:
Molekyler av essensielle oljer blir tatt opp i slimhinnene i nesen, lukten blir deretter analysert og formidlet via nervebanene til det limbiske system, et område i hjernen hvor følelsene og minnet sitter. Dette resulterer i at det blir sendt ut et signal til det autonome nervesystemet som deretter sirkulerer signalet rundt i kroppen, inkludert huden, kroppens største organ.

 

Ingredienser: vann, muskat salvievann*, squalaneolje, emulgatorer, lipider, CI 77891, duft, hvete protein, vitamin E, CI 77492, mikrokrystallisk cellulose, CI 77491, hyaluronsyre1, babaçuolje*, açaiolje*, CI 77499, cellulose, CI 77947, betaglukaner (1,3/1,6 fra gjær).

* ingredienser fra økologisk landbruk
100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
20% av de totale ingrediensene er økologisk dyrket

Naturlig og økologisk kosmetikk sertifisert av Ecocert Greenlife er i følge Ecodert standard tilgjengelig på http://cosmetics.ecocert.com