Gir en beroligende effekt

alva Anti-stress olje er beroligende for både sansene og huden. En unik kombinasjon av Açai- og Arganolje jobber sammen for å gi huden en silkemyk følelse og tilfører samtidig huden dypvirkende næring.

  • Silkemyk følelse
  • Tilfører næring
  • Beskytter huden
  • Styrker hudens immunforsvar

Bruk: alva Sensitiv anti-stress olje kan brukes både natt og dag

Tips:

AROMATERAPI

Hvordan virker det:
Molekyler av essensielle oljer blir tatt opp i slimhinnene i nesen, lukten blir deretter analysert og formidlet via nervebanene til det limbiske system, et område i hjernen hvor følelsene og minnet sitter. Dette resulterer i at det blir sendt ut et signal til det autonome nervesystemet som deretter sirkulerer signalet rundt i kroppen, inkludert huden, kroppens største organ.

BÆREKRAFTIG HØSTING

alva Naturkosmetikk sine kilder på Açai- and Babaçuolje kommer fra en brasiliansk partner som har mottatt en rekke priser for sitt engasjement for en sosial og bærekrafig høsting som beskytter regnskogen i Amazonas.

Priser fra både EU og Seed, sistnevnte har kun blitt gitt til 1100 prosjekter på verdensbasis, understreker dets økologiske referanser.

ØKOLOGISK SERTIFISERT - ECOCERT

For å øke tryggheten for våre kunder, er alva Sensitiv testet av verdens største sertifiserer av økologiske produkter.

Ecocert serifiserer økologiske produkter i over 80 land og er et uavhengig selskap som ikke er knyttet til verken produsenter eller leverandører.

Unik luksus for sensitiv hud

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv-serien er : å kombinere unike og effektive ingredienser for gi intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, samt en lindrende og beroligende duft.

I
Lette, meget godt tolererte økologiske oljer med et høyt innhold antioksidanter bidrar til å redusere oksidativt stress og styrke hudens antioksidantforsvar.

II
Patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

III
Den optimale kombinasjonen av lav og høy molekylvekt av hyaluronsyre gir en dobbel effekt:

- Stimulerer cellefornyelsen og gir en fuktighetsgivende og oppstrammende effekt

- Huden, kroppens første forsvarslinje, blir styrket og beskyttet mot angrep fra bakterier.

IIIV
Den naturlige og allergivennlige duften ble utviklet av annerkjente duft-eksperter, Acorelle, som har stor kunnskap innen aromaterapi. De har klart å skape en duft med beroligende og stress-reduserende effekt.

Alva produkt utgått, men her finner du tilbud på et stort utvalg av økologiske hudpleieprodukter fra ulike leverandører.

Prøv alva Sensitiv Anti-stress olje til halv pris, nå kun kr 299,-Veil pris kr 599,- Du får også 15% rabatt på videre forsendelser som kommer hver 2.mnd. Det tilkommer kun kr 39.50 i porto og eksp. Normal leveringstid 5 virkedager.

ACAIOLJE

Açai-palmen produserer en rød og blå, druelignende frukt, der de rike fargene kommer av det høye innholdet av antocyaniner – en antioksidant-agent som bidrar til å stabilisere frie radikaler og kolesterol. Acai har opp til 33 ganger mer antocyaner enn røde druer og studier viser at dette gir en betydelig økt evne til å beskytte cellene mot oksidativ skade.

BABACUOLJE:

Olje utvinnes fra frøene til Babaçu-palmen. Den er utrolig stabil og har et innhold på 10% omega-9-fettsyrer, noe som gir stabilietet og bedrer den strukturelle integriteten til cellemembraner.

ARGANOLJE:

Arganoljen som alva bruker er hentet fra et område i sør-vest Marokko som er utpekt som Biosphere Reserve av UNESCO. Utvinningen av `Livets tre` blir gjort for hånd og dette kommer en gruppe Berberkvinner som jobber kooperativt til gode. Også kjent som `det flytende gull fra Marokko`, Arganolje har et eksepsjonelt høyt innhold av vitamin E som utgjør en effektiv oppfanger av frie radikaler og antioksidanter.

US. PATENTERT BETA 1.3/1.6 GLUKAN

Hva er det:
U.S. patentert Beta 1,3 / 1,6 glukan som blir brukt a v alva er hentet ut fra celleveggen til bakegjær (Saccharomyces cerevisiae), noe som resulterer i en unik, høyst effektiv, svært raffinert og renset ingrediens.

Hvordan virker det:
Den unike strukturen til gluko polysakkarider gjør dem i stand til å effektiv binde seg på spesifikke medfødte immunceller og dermed styrke forsvarsmekanismer som har utviklet seg over mange tusen år for å beskytte kroppen. I motsetning til andre immunprodukter, aktiverer de patenterte Beta 1,3 / 1,6 glukanene immunforsvaret – dette er den foretrukne måten å støtte immunforsvaret på lang sikt.

Hva gjør det:
Dette resulterer i en betydelig forbedring av hudens regenerasjon, produksjon av kollagen sammen med styrking av hudens immunforsvar. Dessuten optimaliseres hudens elastisitet på lang sikt. Dette gjør den patenterte Beta 1,3 / 1,6 glukan som alva bruker til den ideelle kosmetiske ingrediens for sensitiv hud.

 

Ingredienser: mandelolje*, aprikoskjerneolje*, arganolje*, açaiolje*, vitamin E, tindvedolje*, parfyme

* ingredienser fra økologisk landbruk
100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
97,7% av de totale ingrediensene er økologisk dyrket

Naturlig og økologisk kosmetikk sertifisert av Ecocert Greenlife er i følge Ecodert standard tilgjengelig på http://cosmetics.ecocert.com